Onzeker - Reisverslag uit Hamar, Noorwegen van Carla van de Weijer - WaarBenJij.nu Onzeker - Reisverslag uit Hamar, Noorwegen van Carla van de Weijer - WaarBenJij.nu

Onzeker

Door: Carla

Blijf op de hoogte en volg Carla

08 Juli 2021 | Noorwegen, Hamar

Donderdag 8 juli.
Ik ben in Hamar. Ben goed aangekomen en vlot naar de overnachtingsplaats kunnen lopen. Dat bleek een oud huisje te zijn waar ik een kamer heb op de bovenste verdieping met een gezamenlijke douche.

In de kamer staat de tweepersoonsbed, een kleine keuken, een houten stellage waar ik mijn spulletjes op kan leggen en nog een rekje. Geen televisie, weinig keukenapparatuur, ik mis een waterkoker maar er staat wel een koffiezetapparaat met koffie gelukkig.

Dit is de plek waar ik me de komende week zal moeten ophouden. Ik had er een hard hoofd in. Ik baalde dat ik hier alleen opgesloten zat. Woensdagavond heb ik nog een heel lang gesprek met Susan aan de telefoon gehad, dat voelde heel fijn aan.

De dag erna, donderdag liep ik met gemengde gevoelens rond. Ik wil blijven, wat kan ik gaan doen, ik wil naar huis, ik moest rusten, mijn pootje omhoog. Maar dat kon ik niet de hele dag.
Ik ben naar beneden gegaan naar de waterkant. 15 minuten lopen. Op de terugweg ben ik de verschillende apotheken binnengelopen om naar smeerwortel zalf te zoeken. Ilse had me dat aangeraden. Maar helaas nergens te vinden.

Toen ik terugkwam was ik moe van het lopen en mijn voet deed pijn. Ik was ook naar de supermarkt geweest en had met 1 grote doos vol met boodschappen lopen sjouwen.

Die boodschappen had ik nodig voor mijn ontbijt en mijn eten, ik moest tenslotte toch wat eten en kon niet elke dag in een restaurant gaan zitten. De hele verdere dag werden mijn gevoelens op en neer gegooid wat doe ik hier toch? Ik wil naar huis en s avonds, toen ik aan het videobellen was met Dex en Aniek en Harry was ik er helemaal klaar mee. En een flink stuk heimwee. Ik moest erg huilen. We hebben het maar kort gehouden. Het was ook niet leuk voor hun natuurlijk.

Ik heb eten gekookt Chicken Tonight zonder kip. En de rest van de avond heb ik beneden gezeten. De hond van de bewoner hier beneden stond voor het raam en wilde naar buiten. Ik heb hem uiteindelijk naar buiten gelaten en aan de lange riem gelegd. Zo had ik toch nog een beetje gezelschap en de hond was buiten. Dat voelde erg fijn aan.
Ik sloot de avond af met verschillende app-berichten, ging pas halfeen slapen.